Secretari general

Benvolguts associats,

 
Benvinguts a la nova pàgina web de La Unió  d’Empresaris d’Automoció de Catalunya. Engeguem així una nova etapa la qual esperem que tots els continguts que hi podeu trobar siguin d’utilitat per tots vosaltres. En ella hi trobareu: notícies,  esdeveniments, decrets, serveis,  i tot allò que pugui ser de interès del nostre sector.
 
LA UNIO D’EMPRESARIS D’AUTOMOCIÓ, és una organització d’àmbit català, encaixada dins la postvenda d’Automoció, que representa el sector de la reparació de vehicles de motor, tant de turismes com de vehicles industrials, agrícoles o motocicletes.
 
La Unió d’Empresaris d'Automoció de Catalunya va néixer l’any 1977 i en l’actualitat representa a un gran nombre d’empreses del sector d’Automoció  arreu de tota Catalunya, tenint així representació a les quatre províncies.
 
La Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya, està integrada a Conepa (Federación Española de Empresarios
Profesionales de Automoción), la qual la formen associacions de les diferents comunitats autònomes  del país, formant part de la seva Junta Directiva i ostentant el càrrec de la Vicepresidència 2º. Tanmateix també formem part  de l’estructura de la Unió Empresarial Intersectorial–Cercle de Empresaris, que està integrada a de Foment del Treball.
 
Esperem que aquesta nova pàgina sigui d’utilitat per tots vosaltres.
 
Rebeu una cordial salutació,
 
Carles Torras i Martinez
 
Secretari General

Properes activitats

 1. 26 nov
  Dia i hora: dijous 26/11/2020
  Lloc: Granollers
  Organitza: Unió Empresaris d'Automoció de Catalunya
 2. 17 des
  Dia i hora: dijous 17/12/2020
  Lloc: Lliçà d'Amunt
  Organitza: Unió Empresaris d'Automoció de Catalunya

Col·laboradors