Any 2018

L'Escola Municipal del Treball (EMT) i la Unió d'Empresaris d'Automoció de Catalunya (UEAC) han signat un conveni de col·laboració per promoure les relacions acadèmiques, industrials i professionals del món del motor. Montse Bosch, directora de l'EMT, ha destacat que l'acord impulsa "les pràctiques duals i l'intercanvi d'espais i d'equipament. Creiem que serà una benefici per a l'alumnat i, si hi guanyen els estudiants, també hi guanya el teixit empresarial i la ciutat". Per la seva banda, Carles Torras, secretari general de la UEAC, destaca  que "l'acord pretén cobrir les mancances del centre" i ha recordat que "al sector li calen bons professionals, per això tots els alumnes de l'EMT actualment surten tots amb feina".

 

 

La UEAC ja fa temps que col·laborava amb l’escola ja que amb la  implantació de la formació dual la implicació entre les dues parts ha estat primordial i molt eficient

 

Un dels fets  importants d’aquest acord és l’aportació per part de la UEAC, de maquinària , eines i vehicles  actualitzats els quals d’estar sempre amb renovació ja que les tecnologies i el vehicles avancen mol ràpid i els costos són molt elevats.

 

La UEAC vol agrair així mateix la implicació de les Empreses que la formen i especialment en aquest cas a la Empresa DESGUACES LA CABAÑA de Vilanova del Vallès qui ha aportat  els dos vehicles amb motors i tecnologies actuals que serviran  per la formació dels futurs mecànics. 

 

DESGUACES LA CABAÑA ha estat sempre un gran col·laborador amb la UEAC apostant pel Sector i  per la formació dels alumnes , ja sigui aportant vehicles , motors o peces d’última generació   per tal que els alumnes puguin realitzat els treballs i fer les probes que la seva formació requereix 

 

Durant la signatura del conveni, el  Sr. Carles Torras ha demanat la creació d'un Grau Superior d'Automoció al centre, una proposta que l'alcalde, Josep Mayoral, ha vist amb bons ulls i que també demanen estudiants del cicle.

 

Properes activitats

No s'ha trobat cap esdeveniment.

Col·laboradors