Formació

Formació sectorial

Curs Responsable de Taller

Segons el Decret de Tallers 298/1993, a cada centre hi ha d'haver contractat a temps sencer i de caràcter indefinit una persona que disposi d'aquest títol o equivalent.

Si estàs interessat o vols informar-te sobre aquest curs de Responsable Tècnic, posa't en contacte amb nosaltres al Tel. 93 860 47 00 (Sra. Lourdes).

Curs Gasos Fluorats

Segons el Real Dret 795/12010 referent a la comercialització i manipulació de gasos fluorats, es requereix una formació específica per la seva manipulació.

Si estàs interessat en aquesta formació, informa't al Tel. 93 860 47 00 (Lourdes).

 

Curs Vehicles Híbrids

Curs d'introducció a la tecnologia dels vehicles híbrids, les seves generalitats i precaucions a l'hora de manipular-los.


Es denominen híbrids als automòbils que disposen de dos motors per realitzar el treball desplaçament del vehicle. Estan dotats d'un motor de combustió interna convencional i un altre elèctric

Vehículos que utilizan tecnologias con combustibles alternativos

Para su uso en vehículos, se han desarrollado diversas tecnologías alternativas a los combustibles derivados del petróleo. El objeto de la jornada es pasar revista a estas tecnologías, su estado actual de desarrollo, normativa que se les aplica, los problemas técnicos y de seguridad que se plantean en su mantenimiento y reparación, etc.

Formació Intersectorial

Pendent formació any 2017.

Properes activitats

 1. 26 nov
  Dia i hora: dijous 26/11/2020
  Lloc: Granollers
  Organitza: Unió Empresaris d'Automoció de Catalunya
 2. 17 des
  Dia i hora: dijous 17/12/2020
  Lloc: Lliçà d'Amunt
  Organitza: Unió Empresaris d'Automoció de Catalunya

Col·laboradors