Any 2016

TROBADA A VILASSAR DE DALT

El passat 14 de novembre la Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya va dur a terme a Vilassar de Dalt la trobada de tallers de la zona del Maresme.

El primer en prendre la paraula va ser el Secretari General el Sr. Carles Torras, exposant als assistents les problemàtiques referents a temes relacionats amb consum, així com amb les garanties en les reparacions dels vehicles.

L'intrusisme laboral que pateix el sector (tallers il·legals) va ser un altre dels temes que es va tractar, amb tot el que això representa.

El President de l’entitat el Sr. Domingo Comas va fer una exposició del que és ser Empresari i quines obligacions i responsabilitat s'han de tenir en compte.

Al acabar la xerrada es va fer un sopar a peu dret on es va poder continuar debatint totes les qüestions d’interès del sector.

TALLER SOLIDARI 2016 

El passat 20 de desembre la Unió d'Empresaris d'Automoció de Catalunya va fer entrega dels aliments en referència a la Campanya de Taller Solidari 2016, al Xiprer de Granollers.

Agraïm la col·laboració de: 
 
- GARATGE CINTO
- GARATGE NADAL
- PNEUMÀTICS CENTELLES
- GRUP AUTOMÒBILS BERTRAN
- J. VILLAGRASA
- TALLER MARTINET
- TALLERES FRANQUESES XXI
- BALLESTAS J.J.M.

LA UEAC, PRESENT A LA NIT EMPRESARIAL - PREMIS UEI

Part de la Junta de la UEAC va estar present el passat 26 d'octubre a la Nit Empresarial - Premis UEI que és l'acte anual de referència per als empresaris de la comarca del Vallès Oriental. Un sopar institucional que aplega un gran nombre d’empresaris i destacades personalitats del món econòmic, industrial, comercial i social de la comarca i el país. 

En aquesta edició de 2016, va comptar amb la presència del President de la Generalitat de Catalunya, Molt Hble. Sr. Carles Puigdemont.

TROBADA A S'AGARÓ

El passat dia 24 d’octubre la Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya va celebrar a S’Agarò (Girona) la trobada de tallers de la zona, amb una gran participació d’empreses  del sector de l’automòbil.
 
L’acte es va iniciar prenent la paraula el Secretari General el Sr. Carles Torras, exposant a tots els assistents les problemàtiques referents a temes relacionats amb  consum, així com amb les garanties en les reparacions dels vehicles.
 
Un altre dels temes que es va tractar va ser el de l'intrusisme laboral que pateix el sector (tallers Il·legals), amb tot allò que representa.
 
Tot seguit i per part de l’empresa Prevencontrol es va fer una exposició referent els certificats que els tallers han d'aportar quan efectuen una reforma en els vehicles, i que tots aquest documents o certificats també els poden trobar en el Gremi i evidentment a les ITV.
 
Després d’un torn de paraules i col·loqui el President de l’entitat el Sr. Domingo Comas va fer una exposició del que és ser Empresari i quines obligacions i responsabilitat s'han de tenir en compte.
 
Al acabar es va fer un sopar a peu dret on es va poder continuar debatint totes les qüestions d’interès del sector.   
 

TROBADA OSONA, RIPOLLÈS, LA SELVA I EL BERGUEDÀ

 

El passat dia 3 d’octubre la Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya va celebrar a Gurb la trobada de tallers de la zona, amb una gran participació d’empreses del sector de l'automòbil.

El acto se inició tomando la palabra el Secretario General D. Carles Torras, exponiendo a todos los asistentes las problemáticas referentes a temas relacionados con consumo, así como con las garantías en las reparaciones de los vehículos.
 
Otro de los temas que se trató fue el del intrusismo laboral que sufre el sector (talleres Ilegales), con todo lo que representa.
 
A continuación y por parte de la empresa Prevencontrol se hizo una exposición referente los certificados que los talleres deben aportar cuando efectúan una reforma en los vehículos, y que todos estos documentos o certificados también los pueden encontrar en el Gremio y evidentemente a las ITV.
 
Tras un turno de palabras y coloque el Presidente de la entidad D. Domingo Comas hizo una exposición de lo que es ser Empresario y qué obligaciones y responsabilidad han de tener en cuenta.
 
Al terminar se hizo una cena de pie donde se pudo continuar debatiendo todas las cuestiones de interés del sector.

NIT DE GALA DE L'AUTOMOCIÓ - SANT CRISTÒFOL 2016

El passat divendres 8 de Juliol, la Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya va celebrar el seu tradicional sopar de Germanor amb motiu de Sant Cristòfol en el Restaurant Can Traver de Bigues i Riells.

 
En el decurs de l’acte, que va reunir prop de 180 empresaris del sector de l’automoció, es va procedir a diferents reconeixements que detallem tot seguit:
 
- AMB MOTIU DE LA SEVA JUBILACIÓ:
 
SR. JOAN GARCIA MORATALLA de TALLER GARMO DE GRANOLLERS
SR. JAUME OLIVER SOLSONA de TALLER OLIVÉ DE MONTMELÓ
 
- AMB MOTIU DELS 25 ANYS COM A SOCIS DEL GREMI:
 
SR. EVARIST BAYES de TALLER EVARIST DE LLINARS DEL VALLÈS
SR. DIONIS SÁNCHEZ de TALLER AUTO RACING DE MOLLET DEL VALLÈS
 
- TALLERS GUARDONATS:
 
Taller de referència a la zona d’Osona en l’especialització de vehicles 4x4
Sr. JOAN PUIGDERREJOLS de TALLER AUTO SPRINT DE MANLLEU
 
Premi a la Iniciativa i Desenvolupament Empresarial
SRS. MARC NADAL  I ANSCARI NADAL de NADALTECH DE LLIÇA D’AMUNT
 
Premi a la Iniciativa Empresarial al Territori
SR. MIQUEL VICEDO de SANTI-ENRIQUE, Concessionari oficial NISSAN a GRANOLLERS
 
Un cop finalitzat el sopar i l’entrega de reconeixements, va tenir lloc un espectacle a càrrec de l’humorista DAVID SAS.
 
La vetllada va concloure amb el tradicional sorteig de regals entre els assistents.
 
 

ASSEMBLEA GENERAL I TROBADA AL VALLÈS ORIENTAL

 

El passat mes de maig es va celebrar l’Assemblea General de la Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya a la seva seu, en la que es varen aprovar per unanimitat l’estat de comptes de l'exercici 2015 i el pressupost per l’any 2016, així com les gestions fetes.

Després de l’Assemblea es va dur a terme la trobada anual de tallers de la comarca del Vallès Oriental, amb una assistència molt elevada de tallers de la zona. Aquest any es van tractar punts referents a Consum i a la gestió de les empreses.

En primer lloc va prendre la paraula el Secretari General de l’entitat el Sr. Carles Torras exposant a tots els assistents les diferents problemàtiques en que el taller es troba en front d'una reparació i els diferents aspectes a l’hora d'afrontar-les,  especialment amb Consum .

Un altre dels aspectes que va exposar, va ser el de l’intrusisme laboral (tallers il·legals) en el que va exposar que uns del primers culpables d'aquesta situació són les administracions locals, ja que són els primers en detectar aquestes empreses per la seva ubicació territorial,  en la que els perjudicats són els tallers totalment legalitzats, ja que aquests sí que estan al corrent del pagament de tots els impostos i taxes que els hi demanen i garanteixen el seu treball. Evidentment també surten perjudicats els usuaris dels vehicles ja que amb aquests tallers il·legals no els hi poden donar cap tipus de garantia en les reparacions que efectuen i a més no donen les factures corresponents a les reparacions realitzades.

Tot seguit va prendre la paraula el President de l’entitat el Sr. Domingo Comas, que va fer una extensa exposició a tots els assistents sobre el que significa ser Empresari i gestionar una empresa. Durant aquesta, va posar molts exemples pràctics de les diferents problemàtiques que té l’empresari, que ha de tenir molta cura, ja que amb una mala gestió o error l’únic que pot passar en la majoria dels casos és el tancament de l’empresa.

Un altre tema que va exposar va ser el de revisar a consciència tots els documents i contractes que signem, ja que una mala interpretació d’aquests, pot produir danys irreparables i costos econòmics inesperats.
 
Després de la trobada es va fer un sopar a peu dret per tots els assistents continuant així la tertúlia.
 
 

RATIFICACIÓ I AMPLIACIÓ DEL CONVENI AMB GESTORIA GABALDÓN

La Unió d'Empresaris d'Automoció de Catalunya, ratifica el conveni signat amb Gestoria Gabaldón, un despatx professional orientat al sector del vehicle, en matèria de trànsit, transports i indústria.

A Gestoria Gabaldón, s'esforcen en facilitar i brindar la millor opció per tots els tràmits relacionats amb l'automòbil, tant a nivell de concessionaris, compra-vendes, tallers, empreses de transports, autònoms, assessories i associacions, oferint un servei personalitzat, eficaç i profesional.

Gestionen de manera presencial i online els seus tràmits davant la Prefectura de Trànsit, Ministeri de Transports, Estacions d'ITV, Registres, Ajuntaments, Diputació i Hisenda entre altres organismes.

Realitzen tot tipus de gestions que afecten al vehicle i al conductor com poden ser: canvis de nom, matriculacions, duplicats permis de circulació, permisos de conduir internacional, importacions, baixes, reformes, cancelacions, recursos de sacions de trànsit, transports o ajuntaments, targetes de transports, visats, llicències comunitàries, targetes de tacògraf, certificats de conductors, certificats de defunció, de naixement, antecedents penals, inscripcions al registres civil, etc

TROBADA A LA CERDANYA


Durant el mes de juny es va dur a terme la trobada de tallers de la Cerdanya amb una assistència molt important de tallers de la zona. A la trobada es van tractar diferents punts d'importància pel taller: la morositat, denúncies de consum, i temes referents a les assegurances.

Va iniciar l’acte el Sr. Ramon Pujol de Serveis Oficina, de Bellver de Cerdanya col·laborador de la Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya, fent esmena de la importància d'estar associat, ja que així el taller sempre està informat de tot el que s’escau en el sector. L'acte va continuar amb la intervenció del Secretari General el Sr. Carles Torras, fent un repàs extensiu sobre les qüestions i denúncies referents a Consum, així com dels anomenats tallers il·legals.

Tot seguit el President del Gremi el Sr. Domingo Comas va exposar als assistents el com, i el què, de ser Empresari explicant amb exemples els possibles problemes quotidians que surten i les solucions a diferents problemàtiques dins el món de l’automoció, ja siguin de reparació com de gestió

FERIA DE LA ASCENSIÓN 2016


Este 2016 la Unión de Empresarios de Automoción ha vuelto a estar presente en la Feria de la Ascensión. La automoción ha mantenido la tendencia de los últimos años en la Feria y ha ganado espacio con concesionarios de Granollers y Vallès Oriental, que expusieron 80 vehículos de diferentes marcas en 2800m2.

Con esta participación, damos a los asociados la oportunidad de exponer sus vehículos. La Ascensión es un buen escaparate para los concesionarios que consiguen vender coches durante los mismos días y también pasada la Feria.

Properes activitats

 1. 26 nov
  Dia i hora: dijous 26/11/2020
  Lloc: Granollers
  Organitza: Unió Empresaris d'Automoció de Catalunya
 2. 17 des
  Dia i hora: dijous 17/12/2020
  Lloc: Lliçà d'Amunt
  Organitza: Unió Empresaris d'Automoció de Catalunya

Col·laboradors